Grundlæggende IT

Har du de grundlæggende IT-kompetencer på plads, så du kan løse dine arbejdsopgaver med hjælp fra de digitale redskaber, du har ved hånden?

Med dette AMU-forløb bliver du klædt på, så du står stærkt i dit daglige arbejde med bl.a. Microsoft Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Windows og Teams.

College Tutor With Digital Tablet Teaches Mature S 2021 08 26 16 13 57 Utc (1)

Forløb

Edutasia har aktuelt planlagt følgende forløb. 

Er du arbejdsledig, kan du tilmelde dig forløbet via vores kursusafdeling for ledige, Nyledige.dk, her.

Der er ingen aktuelle forløb, men du er meget velkommen til at kontakte os nedenfor, hvis du eller én, du kender, er interesseret i at deltage på kurset.

Hvem er forløbet for?

Forløbet Grundlæggende IT består af en række AMU-fag og er derfor rettet mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med eller ønsker at arbejde med grundlæggende IT.

Der er stor efterspørgsel på medarbejdere, der kan varetage forskellige IT-opgaver, og som er klar til at hoppe med på den digitale bølge. Forløbet her er for dig, der gerne vil have styr på de grundlæggende funktioner i IT, og dig, der gerne vil have opdateret din IT-viden.

Ledelse 2

Hvis du er inden for AMU-målgruppen, kan du deltage på kurserne til en særdeles favorabel pris, og du og din arbejdsgiver kan ofte ansøge om VEU-godtgørelse, mens du er på kursus.

Dit udbytte af forløbet Grundlæggende IT

Du bliver fortrolig med at arbejde ved en computer, og du får kendskab til de mest anvendte IT-programmer i Office-pakken og Microsoft 365.

På forløbet får du en grundig indføring i Windows som styresystem og i de centrale Office- og Microsoft 365-programmer (det tidligere Office 365). Du får et stærkt fundament på både grundlæggende og mere avanceret niveau. Du får bl.a. indsigt i, hvordan du opbygger professionelle dokumenter og præsentationer, arbejder med databehandling i Excel og arbejder effektivt med komponenterne i Outlook.

Du får også kendskab til projektledelse og en række planlægnings- og projektværktøjer, og du lærer at arbejde effektivt og struktureret i Teams.

Undervisning 7

Materiale

Kursusmaterialet er dansksproget og består af en lang række instruerende videoer, opgaver og quizzer.

Videoerne viser de forskellige funktioner, som er relevante for det emne, kurset omhandler. Hertil kommer en lang række øvelser og opgaver, hvor du selv kan arbejde med og øve det lærte. Endelig afsluttes hver lektion med en quiz, der samler op på de forskellige lektioner, så du hele tiden sikrer dig, at du får det vigtigste med.

Herunder kan du se et eksempel fra materialet: Punktopstillinger i Word.

 

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Ønsker du at blive kontaktet af en af vores medarbejdere?

Tilføj dine kontaktoplysninger og evt. en besked. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak for din henvendelse

Tak for det! Du bliver kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen kunne ikke indsendes

Et eller flere krævede felter mangler indhold, eller er ikke udfyldt korrekt.

Formularen kunne ikke indsendes

Formularen kunne ikke indsendes. Prøv evt. igen senere.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.