Office: Kurser og skræddersyet kompetenceudvikling i alle programmerne i Office og Microsoft 365

Forventer du, at medarbejderne kan anvende Word, Excel, Outlook og Teams? Lad os hjælpe med at gøre det til en realitet.

Kvinde ved pc 3 (1)

E-læringskurser i Office og Microsoft 365

Vi dækker hele Office-paletten. Og lidt til.

Edutasia har e-læringskurser inden for samtlige Office-programmer på både grundlæggende og udvidet niveau, hvor du kommer hele vejen rundt. Du kan købe adgang til hele kurser eller få sammensat pakker, der passer til behovet i netop din virksomhed.

Vi har e-læringskurser i:

  • Excel
  • Word
  • Teams
  • Outlook
  • PowerPoint
  • Microsoft/Office 365
Gå til webshoppen
Businesswoman Working On Her Laptop In A Coffee Sh 2021 08 26 15 25 40 Utc

Her kan du se et eksempel på en video fra vores e-læringskursus i Office 365.

Opbygning og læringsprincipper

Vi sætter fokus på, at du lærer noget, samtidig med at du har en god oplevelse. Det skal være sjovt og interessant, og det skal passe til din måde at lære på.  

E-læringskurserne i Office er bygget op i mindre læringsenheder. Sammen med en klar og tydelig struktur giver det overblik i hele læringsprocessen.

Vi har fokus på mikrolæring, på adaptive learning, på interaktion og på learning by doing, så det aldrig bliver kedeligt. Og så kan du tilmed lære på den måde, der passer dig bedst.

Kurserne tilgodeser forskellige læringsstile og indeholder både videoer, tekst, interaktive illustrationer, opgaver og test. Når du har taget den afsluttende test, kan du udskrive dit kursusbevis.

Læs mere om vores e-læring
Pc Med Billeder

Virksomhedstilpasset e-læring i Office og Microsoft 365

Har I en bestemt måde at bruge Office på, som I gerne vil udbrede til hele organisationen?

Har I jeres egen Microsoft 365-løsning, så kan vi hjælpe med at lave skræddersyet e-læring, som er tilpasset jeres udgave, og som baserer sig på jeres platform. Det kan også være, I er interesserede i elementer fra flere af vores kurser, som vi kan pakke til jer, så det rammer ned i jeres specifikke behov.

I kan også få adgang til vores e-læringskurser og få udviklet tillægsmoduler, som er målrettet netop jeres organisation og jeres måde at arbejde i Office og Microsoft 365 på.

Uanset jeres behov kan I få e-læring, som I gerne vil have det, og enten tilgå e-læringskurserne direkte hos os eller i jeres eget system.

Online møde

Grundlæggende IT med Office

Få flere kompetencer i Office-programmerne med et AMU-forløb. 

Er dine medarbejdere i AMU-målgruppen? Vi tilbyder et længere forløb i Grundlæggende IT med udgangspunkt i Office-pakken.

Dine medarbejdere kan deltage på AMU-kurser inden for bl.a. Office, og hvis de har en baggrund som faglært eller ufaglært, kan de deltage på kurset med tilskud. Derudover har du mulighed for at søge om VEU-godtgørelse i den tid, hvor dine medarbejdere er på kursus.

Læs mere om kurset
Mand ved pc 2

Kompetenceafklaring

Har du overblik over dine medarbejderes færdigheder i Office-pakken? Med et kompetencetjek kan du målrette efteruddannelsen af dine medarbejdere i alle Office-programmerne og Microsoft 365, tidligere Office 365.

Du får et her og nu-billede af medarbejdernes kompetencer enkeltvis, i en afdeling, et team eller hele virksomheden. På den måde kan du se, hvor hver enkelt medarbejder kan blive endnu bedre.

Efterfølgende kan medarbejderne opgradere deres kompetencer med et eller flere e-læringskurser og slutte af med endnu et tjek, der giver et billede af de fornyede kompetencer.

Læs mere om kompetencetjek
Bench Accounting C3v88boorom Unsplash

Vil du kontaktes?

Ønsker du at blive kontaktet af en af vores medarbejdere?

Tilføj dine kontaktoplysninger og evt. en besked. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak for din henvendelse

Tak for det! Du bliver kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen kunne ikke indsendes

Et eller flere krævede felter mangler indhold, eller er ikke udfyldt korrekt.

Formularen kunne ikke indsendes

Formularen kunne ikke indsendes. Prøv evt. igen senere.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.