SAP Materiale behovsplanlægning (MRP)

Få styr på logistikflowet i SAP.

Se planlagte forløb
Senior Businesswoman Using Laptop In A Factory 2022 03 08 00 58 15 Utc

Hvem er SAP-kurset for?

Kurset er for dig, der f.eks. arbejder i indkøb med behovsberegning eller med behovsplanlægning inden for salg eller som produktionsplanlægger.

Kurset er også til dig, der ønsker mere viden om SAP MRP. Du kan være ny i jobbet eller have skiftet arbejdsområde og derfor have brug for grundlæggende viden inden for MRP.

Hvis du aldrig har arbejdet i SAP før, anbefales det at starte med at tage det grundlæggende kursus SAP Navigation, der varer 1 dag.

Hænder På Tastatur

Dit udbytte af SAP-kurset

Dette kursus er for dig, der gerne vil have overblik over og indsigt i de vigtigste processer, når det handler om logistik-flowet og materiale behovsplanlægning i SAP.

Du vil på kurset lave øvelser med baggrund i forskellige strategier, ordreproduktion, lagerproduktion og kundeordreproduktion, og du vil lære forskellige planlægningssituationer og lave praktiske øvelser for at se udfaldet af de forskellige opsætninger på stamdata.

Du lærer at:

  • Oprette materiale stamdata med informationer, der skal bruges til at udføre nettobehovsberegning med hensyn til partistørrelser, tidsplanlægning og sikkerhedsbeholdninger
  • Oprette materiale stamdata med strategier for ordreproduktion, lagerproduktion og kundeordreproduktion
  • Lave disponibilitetskontrol
  • Lave en prognoseprofil og udføre den
  • Lave prognoser og forecasting med forskellige prognosemodeller såsom konstant, trend, sæson eller automatisk modeludvælgelse
  • Køre forskellige typer MRP-lister

Hertil kommer du til at lave øvelser med forskellige planlægningssituationer såsom på materiale, produktgruppe eller et bestemt materiale på flere fabrikker.

Varighed og format

Kurset foregår som tilstedeværelsesundervisning på location eller i din virksomhed kombineret med dansk e-læring, der giver mulighed for fleksibel læring og repetition, til det ønskede niveau er opnået.

Kurset varer 2 dage, hvor du får adgang til en live SAP-server. Kurset er bygget op med gennemgang af teori og flow-forståelse efterfulgt af praktiske øvelser i SAP.

Materialet er på dansk, og du får udleveret en fysisk mappe, som du kan beholde og bruge som opslagsværk, efter kurset er afsluttet.

Sap Logo Svg

Planlagte forløb

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Ønsker du at blive kontaktet af en af vores medarbejdere?

Tilføj dine kontaktoplysninger og evt. en besked. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak for din henvendelse

Tak for det! Du bliver kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen kunne ikke indsendes

Et eller flere krævede felter mangler indhold, eller er ikke udfyldt korrekt.

Formularen kunne ikke indsendes

Formularen kunne ikke indsendes. Prøv evt. igen senere.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.