SAP Plant Maintenance - Vedligehold (PM)

Arbejd hands-on hele vejen gennem PM-modulet og se, hvad PM kan i SAP standard.

Se planlagte forløb
Mand i produktion

Hvem er SAP-kurset for?

Kurset er for dig, der arbejder som tekniker, smed eller lignende samt som vedligeholdelseschef eller -leder. Du bruger - eller skal i gang med at bruge - SAP til at styre vedligehold samt eventuelt materialeforbrug fra jeres lager.

Kurset er også for dig, der har fået job i en virksomhed, der arbejder i SAP med PM-modulet, og for dig, der skal skifte arbejdsområde til dette modul. Der tilbydes kurser både i ERP 6.0 og S/4HANA.

Hvis du aldrig har arbejdet i SAP før, anbefales det, at du starter med at tage det grundlæggende kursus SAP Navigation, der varer 1 dag.

Business mand ved pc 3

Dit udbytte af SAP PM-kurset

På kurset vil du arbejde med vedligehold fra oprettelse af Functional Location, Equipments og andre stamdata for bedre at kunne forstå opbygningen og dermed lettere kan overskue og se/finde fejl, der kan opstå. Du får også et godt overblik over de mange rapporter og lister, der findes til modulet PM.

Som i alle moduler i SAP er der stor integration mellem modulerne, og det vil vi også bemærke og se på undervejs. Der vil være tid til erfaringsudveksling med de andre kursister samt underviseren og få gode tips og tricks undervejs.

Du vil derfor komme tilbage til arbejdspladsen med afklaring på spørgsmål og idéer til, hvordan jeres PM kan laves/opsættes og ikke mindst med en stor forståelse for, hvordan integrationen både i selve modulet, men også med de andre afdelinger hænger sammen.

Hands on hele vejen igennem

Vores kurser er alle opbygget sådan, at kendskab til stamdata er guld værd. Det vil sige, at du både opretter Functional Location, Equipments, Arbejdsplads og arbejdsplaner, styklister og ikke mindst vedligeholdelsesplaner. Du opretter Notifications og ordrer og tildeler arbejdsplaner og afregningsregler samt materialer.

Vi skal alle tilbagemelde både tid og materialer og se, hvilke sammenhænge det har med f.eks. lager og finans. Vi kommer også gennem Målepunkter og tilbagemeldinger herpå.

Der er rigtigt mange muligheder i PM modulet for rapporter og lister, som vi vil trække og forklare udfra. Selvfølgelig krydret med tips og tricks undervejs i undervisningen.

Varighed og format

Kurset foregår som tilstedeværelsesundervisning på lokation eller i din virksomhed kombineret med dansk e-læring, der giver mulighed for fleksibel læring og repetition, til det ønskede niveau er opnået.

Kurset varer 3 dage, hvor du får adgang til en live SAP-server. Kurset er bygget op med gennemgang af teori og flow-forståelse efterfulgt af praktiske øvelser i SAP. Materialet er på dansk, og du vil modtage en fysisk mappe, du kan beholde.

Sap Logo Svg

Ofte stillede spørgsmål

Planlagte forløb

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Ønsker du at blive kontaktet af en af vores medarbejdere?

Tilføj dine kontaktoplysninger og evt. en besked. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak for din henvendelse

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Formularen kunne ikke indsendes

Et eller flere krævede felter mangler indhold, eller er ikke udfyldt korrekt.

Formularen kunne ikke indsendes

Formularen kunne ikke indsendes. Prøv evt. igen senere.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.