SAP Salg og distribution (SD)

Få styr på salgs- og distributionsflowet i SAP fra start til slut.

Se planlagte forløb
Kvindelig Kontormedarbejder

Hvem er SAP-kurset for?

Kurset er for dig, der arbejder som sælger eller med sælgersupport i en virksomhed, der bruger SAP. Det er også for lagermedarbejderen, der ønsker at få et bredere kendskab til hele flowet fra salg til levering.

Endelig er det også et kursus for dig, der har fået job i en virksomhed, der bruger SAP, og for dig, der skal skifte arbejdsområde.

Hvis du aldrig har arbejdet i SAP før, anbefales det at starte med at tage det grundlæggende kursus SAP Navigation, der varer 1 dag.

Mand og kvinde ved pc

Dit udbytte af SAP-kurset

På dette kursus gennemgår vi et salgs- og distributionsflow, og du vil som sælger lære at modtage forespørgsler, oprette tilbud og ordrer, fastsætte priskonditioner, rabatter, osv.

Du vil også lære at forstå de stamdata, der benyttes, og gennem praktiske øvelser blive bedre til at forstå og arbejde med samspillet mellem salg og de andre afdelinger i virksomheden såsom lager, distribution og enkelte områder i finans. Endelig får du kendskab til, hvordan du hele tiden kan se, hvor langt din ordre er nået i processerne.

Du lærer, hvordan du:

  • Opretter stamdata på materialer og kunder
  • Opretter kreditmaksimum, priskonditioner og forskellige typer kunderabatter
  • Oprette forespørgsler, tilbud og salgsordrer på forskellige måder. Under oprettelse af ordrer ser vi nærmere på konditioner og priser
  • Tyder forskellige lagerrapporter og lagerbevægelser
  • Opretter leveringer, laver plukning og opretter transport – og vi ser på, hvordan du kan se, hvor langt i processen leveringen er nået til
  • Opretter en faktura og modtager betaling for denne. Undervejs tjekker vi de ting, vi udfører, ved at trække diverse oversigter/rapporter

Varighed og format

Kurset foregår som tilstedeværelsesundervisning hos Edutasia eller i din virksomhed kombineret med dansk e-læring, der giver mulighed for fleksibel læring og repetition, til det ønskede niveau er opnået.

Kurset varer 3 dage, hvor du får adgang til en live SAP-server. Kurset er bygget op med gennemgang af teori og flow-forståelse efterfulgt af praktiske øvelser i SAP. Materialet er på dansk.

Sap Logo Svg

Planlagte forløb

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Ønsker du at blive kontaktet af en af vores medarbejdere?

Tilføj dine kontaktoplysninger og evt. en besked. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak for din henvendelse

Tak for det! Du bliver kontaktet af en af vores medarbejdere.

Formularen kunne ikke indsendes

Et eller flere krævede felter mangler indhold, eller er ikke udfyldt korrekt.

Formularen kunne ikke indsendes

Formularen kunne ikke indsendes. Prøv evt. igen senere.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.