E-læring af høj kvalitet

Vores e-læring er udviklet i samarbejde med eksperter, som både har et indgående kendskab til emnet og er vant til at undervise - også digitalt. Det gør vores e-læring fagligt velfunderet, samtidig med at formidlingen er i fokus.

E-learning 3

E-læring, når det passer dig

De digitale muligheder har medført store ændringer i måden, vi lærer på, og det er blevet nemmere, hurtigere og mere fleksibelt at lære. Med e-læring kan det ovenikøbet lade sig gøre at lære uafhængigt af tid, sted og digital platform.

Edutasias e-læring tager udgangspunkt i principper om:

  • En tydelig struktur, så materialet er overskueligt
  • Elementer, der tilgodeser forskellige læringsstile
  • Læring, hvor du inddrages aktivt undervejs
  • Mulighed for at gennemgå e-læringen fra A til Z eller udvælge relevante emner i den ønskede rækkefølge
Businesskvinde ved pc 3

Mikrolæring

Fokus på små læringsbidder og hurtigt udbytte

Vi har i vores e-læring fokus på mikrolæring, som betyder, at du bliver præsenteret for mindre læringsenheder eller "learnings nuggets". Det kan f.eks. være videoer, test eller opgaver, der hurtigt lærer dig nye kompetencer, så du ikke behøver gennemgå et langt læringsforløb for at få noget ud af kurserne.

Alle vores e-læringskurser er naturligvis designet sådan, at du kan tage dem på både computer, tablet og mobiltelefon.

Kreativ type 2

Læringselementer

Indhold, der skaber motivation og inspirerende læringsoplevelser

Vi lærer forskelligt. Derfor består Edutasias e-læring af videoer, tekster, billeder, interaktive illustrationer, opgaver, quizzer, lydklip, pdf’er, links, osv. På den måde kan vi understøtte det pågældende emne, så materialet fungerer bedst, og læringen foregår mest optimalt.

En sluttest samler trådene, og hvis I kombinerer e-læringskurserne med et kompetencetjek, kan I få et klart overblik over de opnåede færdigheder i forhold til udgangspunktet.

Læs mere om kompetencetjek
Business mand ved pc 2