E-læring i undervisningen

Vi bygger e-læring, der kan indgå i mange forskellige undervisningssituationer. Fra ren e-læring til fjernundervisning og materialer som supplement til traditionel undervisning.

To ved et bord

E-læring som stand alone

Her logger du på et e-læringskursus, hvor du selv styrer dit læringsforløb.

Vores e-læring kan naturligvis bruges, som det er, dvs. som ren e-læring, hvor brugeren logger på og selv styrer tempoet i e-læringen. I denne form vil du f.eks. kunne oplære medarbejdere og andre i brugen af forskellige systemer, give dem ny viden og inspirere dem til nye måder at arbejde på.

Vores e-læringskurser har en tydelig struktur, er lette og intuitive at gå til, og læringen kan måles op mod en sluttest, som findes i alle vores kurser.

Successful Businesswoman Using Laptop By Window 2021 09 24 04 12 57 Utc

E-læring kombineret med fjernundervisning

Få tilkoblet en underviser, der guider og styrer læringsforløbet.

Kombinerer vi e-læring med en underviser, åbnes der op for helt nye muligheder. E-læringen fra Edutasia kan bruges som baggrund for fjernundervisning, hvor der er en underviser tilknyttet til at give vejledning, svare på spørgsmål og give feedback på opgaver. Brugerne styrer selv deres tid, men skal tjekke ind hos underviseren på bestemte tidspunkter, f.eks. i et webinar.

I denne form kan e-læringen danne grundlag for længere strukturerede forløb og kan tilpasses den enkelte bruger gennem vejledning om, hvilke materialer der skal fokuseres på.

Online møde

E-læring kombineret med tilstedeværelsesundervisning

Flipped classroom eller blended learning.

E-læring kan også kombineres med den traditionelle tilstedeværelsesundervisning, hvor de digitale materialer bruges som forberedelse til en undervisningsgang eller som opsamling på det lærte. Ved at blande formerne på den måde kan du fokusere energien på det, som de forskellige læringstyper er bedst til.

Hvor e-læringen i høj grad tilgodeser den fokuserede individuelle indsats, åbner det fysiske undervisningsrum op for interaktion og dialog.

Du kan endda vælge at bruge e-læringen fra Edutasia som en del af et flipped classroom setup, hvor e-læringen bruges som erstatning for tavleundervisningen, og den fysiske undervisning i højere grad bruges til workshops, hvor det er deltagerne, der er aktive, mens underviseren kan støtte dialogen, svare på spørgsmål og vejlede deltagerne.

Det kan give meget dynamiske og engagerende undervisningsforløb.

Tutor With Group Of Mature College Students Workin 2021 08 26 16 13 47 Utc (1)